Ricottamunakas on nimensä mukaisesti valmistettu kananmunista, ricottajuustosta ja yrteistä. Maku on herkullinen. Munakkaat sopivat hyvin aamupalaksi tai lounaalle salaatin kera.
Ricottamunakkaat
4 pientä munakasta
- 2 kananmunaa
- 2 rkl ricottajuustoa
- lehtipersiljaa
- tuoretta basilikaa
- babypinaattia
- kevätsipulin vartta tai ruohosipulia
- suolaa ja pippuria
Riko munat kulhoon. Sekoita rakenne rikki haarukalla. Lisää munamassan joukkoon ricottajuusto, silputut yrtit sekä mausteet. Sekoita. Paista pikkumunakkaat öljytyllä lettupannulla pari minuuttia molemmin puolin.
Täältä löydät lisää munakasohjeita:
https://hyvaahuomenta.fi/kasvismunakas/
https://hyvaahuomenta.fi/herkkusienimunakas-pinaatilla-ja-fetalla/
https://hyvaahuomenta.fi/munakas-mustapapu-paprika-taytteella/
https://hyvaahuomenta.fi/mozzarella-tomaatti-munakas/
https://hyvaahuomenta.fi/pienet-herkkusieni-munakkaat/
https://hyvaahuomenta.fi/kasvisfritatta/
https://hyvaahuomenta.fi/porkkana-munakaspihvit/