Tämä salaatti on raaka versio italiansaatista :) Sisältää samoja raaka-aineita kyllä. Valmistin tämän ilman pastaa ja uutta tvistiä antaa raaka porkkana ja herneenversot. Kokeilemisen arvoinen juttu!
Kaupallinen yhteistyö Folium Farmsin kanssa
Verso-italiansalaatti
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: HelppoServings
4
servingsPrep time
20
minutesAinekset:
1 pkt Helsingin kaupunkiviljely Herneenversoja
200 g pakasteherneitä sulatettuna
200 g porkkanaa raastettuna
1 makeahko omena
1 iso punasipuli tai 2 pientä
- Kastike
200 g kermaviiliä
1 dl majoneesia
2 tl Hunaja Dijon-sinappia
1–2 rkl valkoviinietikkaa
¼ tl paprikamaustetta
⅓ tl suolaa
½ -1 tl sokeria tai hunajaa
ripaus mustapippuria
- Lisäksi
Salaatin päälle koristeeksi versoja
Valmistus ohjeet:
- Kuori omena, porkkanat ja sipuli. Kuutioi omena. Raasta porkkanat ja leikkaa sipuli ohuiksi kuutioiksi tai renkaiksi. Sulata herneet. Leikkaa herneenversot kahteen osaan.
- Yhdistä kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa valkoviinietikkaa, sokeria ja suolaa.
- Sekoita salaattiaineet ja kastike sekaisin. Anna maustua hetken aikaa. Koristele versoilla. Tarjoa lisäkesalaattina.
Notes
- Jos haluat salaatista ruokaisamman, lisää keitettyä pastaa joukkoon.