Ihanaa kesä grilliruokaa ja niin helppoa valmistaa. Marinoidut kananpalat ja leipäkuutiot pujotellaan vartaaseen ja laitetaan hetkeksi grilliin paistumaan. Raikas salaatti ja sippikastike tarjoillaan vartaiden kanssa.
Kurkkaa myös nämä kesäiset salaatit:
https://hyvaahuomenta.fi/paras-kesasalaatti-mansikoista-ja-pinaatista
https://hyvaahuomenta.fi/mansikka-avokadosalaatti
https://hyvaahuomenta.fi/kukkakaali-kurkkusalaatti
https://hyvaahuomenta.fi/rapea-kukkakaalisalaatti
https://hyvaahuomenta.fi/raikas-kesasalaatti
Kana-leipäkebab salaatilla ja dippikastikkeella
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo4
servings10
minutes10
minutesAinekset:
400g broilerin rintafileitä
1 rkl valkoviinietikkaa
paprikamaustetta
murskattua valkosipulia tai valkosipulimaustetta
Käytin Roasted Garlic & Pepper SantaMarian maustetta)Mustapippuria
1 rkl oliiivöljyä
cayennepippuria
- Salaatti
sekasalaattia, kirsikkatomaatteja
- Muut
Arla Lempidippiä tai jotain muuta dippiä
Täysjyväpaahtoleipää
Valmistus ohjeet:
- Leikkaa broileri kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää mausteet. Anna maustua hetken aikaa.
- Leikkaa leipä kuutioiksi. Suihkauta oliiviöljyä päälle ja lisää esim. nestemäistä valkosipuliuutetta ja valkosipulia päälle. Sekoittele.
- Pujottele vuoronperään broilerin palaset ja leivät vartaisiin. Grillaa keskilämmöllä grillissä tai uunissa.
- Valmista salaatti. Laita vartaat salaatin päälle ja nauti dippikastikkeen kanssa.