Kukkakaali on todella hyvää raakana, se sopii todella hyvin salaatteihin ja dippailuun.
Tässä rapeassa kukkakaalisalaatissa on kahta erilaista kukkakaalia, retiisejä, kurkkua, tomaatteja, punasipuleja, oliiveja ja lehtipersiljaa. Joukkoon sekoitetaan sitruksinen öljykastike. Salaatissa on ihanasti suutuntumaa.
Täältä löydät lisää samanlaisia salaatteja:
Kukkakaali-kurkkusalaatti
Paahdettu-kukkakaali-salaatti
Herkullinen-rucolasalaatti
Paahdettu-juuressalaatti
Rapea kukkakaalisalaatti
Recipe by Avokadoau0026SitruunaaCourse: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: HelppoServings
4
servingsPrep time
15
minutesAinekset:
- Salaatti
1 kukkakaali
1/2 kurkku
kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
retiisejä
oliiveja
1/2 punttia lehtipersiljaa
- Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
1/2 rkl sitruunamehua
Loraus hunajaa
1 valkosipulin kynsi murskattuna
suolaa ja mustapippuria
Valmistus ohjeet:
- Huuhtele ja pieni kasvikset.
- Tee kastike: Lisää aineet pieneen kannelliseen astiaan ja ravista kunnes kastike on kunnolla sekaisin.
- Lisää kastike salaatin joukkoon ja nauti salaatti sellaisenaan tai ruuan lisänä.