Yum, yum. Olen jo pari kertaa tänä keväänä ostanut kotimaisia mansikoita. Voi veljet miten hyviä juutokakkupannareita saa mansikoista. Nämä pannukakut ovat gluteenittomia ja proteiinipitoisia ja jos rakastat juustokakkuja, pidät näistä varmasti! Juustokakkutäyte on kahden pannarikerroksen välissä. Huom, nämä pannarit ovat sallittuja herkkuja :)
Jos pidät pannukakuista niin kokeile myös näitä:
Mustikka-proteiinipannukakut
Parhaat-proteiiniletut
Terveelliset-suklaavohvelit
Kaura-banaanivohvelit
Joulunajan-proteiinipannukakut
Voisit pitää myös näistä:
Proteiinipitoiset-koyhat-ritarit
Terveelliset-koyhat-ritarit
7-8
pannukakkua10
minutes5
minutesAinekset:
- Pannukakut
1 kananmuna
170 g kreikkalaista jogurttia (0-5% tai enemmänkin)
1/2 tl vaniljauutetta
2 rkl kookossokeria/ruskeaa sokeria/vaahterasiirappia
1 dl gluteenittomia jauhoja tai vehnäjauhoja
ripaus Maldon merisuolaa
1 dl pieneksi kuutioituja mansikoita
- Täyte
50 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Viola kevyt)
1 rkl kreikkalaista jogurttia
makeutta eyrytholilla/vaahterasiirapilla tms oman maun mukaan
- Lisäksi
mansikoita
Valmistus ohjeet:
- Sekoita muna, sokeri, jogurtti ja vaniljauute keskenään.
- Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
- Kääntele joukkoon mansikat
- Kun pannu on kuuma, kaada hiukan pannukakkutaikinaa pannulle ja levitä sitä hieman pannukakun kokoiseksi (taikina on paksua). Alenna lämpötilaa. Lisää teelusikallinen tuorejuustotäytettä jokaisen pannukakun keskelle ja peitä täyte pannukakkutaikinalla ( juustotäyte tulee kahden kerroksen väliin). Paista pannukakakut pienessä määrässä kookosöljyässä melko matalalla lämmöllä.
- Nauti tuoreiden marjojen kera.