Proteiinipitoiset koyhat ritarit

2 x Proteiinipitoiset köyhät ritarit

Tekeekö mieli jotain hyvää? Tekeekö mieli jotain terveellisempää ja proteiinipitoista. Tässä olisi yksi loistava ohje. Köyhät ritarit sopii välipalaksi tai miksei vaikkapa aamupalana jos pitää makeammasta. Hyviä on, kannattaa kokeilla. Proteiinia lisätään ritareihin valkuaisella sekä proteiinijauheella.

Jaan teille kaksi vähän erilaista ohjetta, toinen on tehty suklaan makuisesta ja toinen maustamattomasta proteiinijauheesta. Valitse suosikkisi tai tee vaikka molemmat :) Proteiinipitoiset köyhät ritarit voi syödä vaikka sellaisenaan tai vaikkapa sitten marjojen kera, suklaisen kanssa banaania tai entäs jos laittaisit sokeritonta maapähkinävoita päälle?

Sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä.

Proteiinipitoise köyhät ritarit

Lue täältä lisää ja nappaa ideat proteiiniherkkuihin: 
10-ideaa-miten-kayttaa-proteiinijauhetta/

Ja vielä yksi juttu ennen kuin jatkat – katso nämäkin reseptit:
Proteiinipitoisia reseptejä, jotka sopivat makeanhimon taltuttamiseen

suklaakahvi-proteiininapit
ihanat-appelsiini-suklaa-proteiinipallot
maapahkina-kaakao-energiapallot

Suklaiset Proteiinipitoiset köyhät ritarit (4 ritaria)

  • 2 valkuaista
  • 30g (annosmitta) *suklaanmakuista heraproteiinijauhetta
  • 1 dl Manteli- tai kauramaitoa
  • vaahterasiirappia, Steviaa tai Erytritolia
  • 4 viipaletta täysjyväpaahtoleipää
  • 2 tl öljyä paistamiseen
  • (jos haluat vielä suklaisammat lisää n. 2 tl raakakaakaojauhetta)
proteiinipitoiset köyhät ritarit

Kaneliset Proteiinipitoiset köyhät ritarit ( 4 ritaria)

  • 2 valkuaista
  • 30 g (annosmitta) *maustamaton tai vanilija heraproteiinijauhetta
  • 1 dl Manteli- tai kauramaitoa
  • vaahterasiirappia, Steviaa tai Erytritolia
  • kanelia
  • (tippa vanilijauutetta jos laitoit maustamatonta proteiinijauhetta)
  • 4 viipaletta paahtoleipää
  • 2 tl öljyä paistamiseen

Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään. Lisää leipäviipaleet joukkoon ja anna imeytyä. Kuumenna pannu ja lisää öljyä. Paista leivät keskilämmöllä. Jos seosta jää yli, voit kaadella sitä samalla kun leipäviipaleet paistuvat. Käännä ja paista toiseltakin puolelta. Kannattaa olla kärsivällinen ja paistaa leivät rapeiksi ja kauniin ruskeiksi. n. 10 min.

Nauti sellaisenaan tai marjojen, rahkanokareen tai jonkun lempi päälysteesi kanssa.

Voisit pitää näistäkin resepteistä

Tomaatti-fetamunakas

Tomaatti-fetamunakas

Tomaatti-fetamunakas on niitä arjen nopeita aterioita tai aamiaisia. Munakkaaseen voi lisätä tavallista juustoa joukkoon,…

Katso ohje
Banaanigranola

Banaanigranola

Gluteeniton ja vegaaninen granola, johon laitetaan banaanileivän raaka-aineita. Granola on varsin helppo valmistaa ja lopputulos…

Katso ohje
Porkkanagranola

Porkkanagranola

Herkullinen granola valmistetaan kaurahiutaleista, porkkanoista, pähkinöistä, chiansiemenistä ja hunajasta. Granolan valmistaminen on helppoa. Kaikki…

Katso ohje