Pannari on helppo herkku makean nälkään. Tässä pannarissa on käytetty maitorahkaa, kananmunien ja jauhojen lisäksi. Rasvaa ei ole käytetty ollenkaan. Ohjeesta tulee pellillinen pannaria, jonka voit nauttia hyvillä mielin ja sopii laihduttajankin ruokavalioon. Pannarit maistuu tuoreiden marjojen tai survottujen pakastemarjojen kera. Lisäksi jogurttia, rahkaa tai kermavaahtoa.
Tämä ohje löytyy Valion sivuilta.
Jos pidät pannukakuista niin kokeile myös näitä:
Mustikka-proteiinipannukakut
Parhaat-proteiiniletut
Terveelliset-suklaavohvelit
Kaura-banaanivohvelit
Joulunajan-proteiinipannukakut
Voisit pitää myös näistä:
Proteiinipitoiset-koyhat-ritarit
Terveelliset-koyhat-ritarit
Kevyempi pannukakku
Course: Makean nälkäänDifficulty: Helppo10
minutes25
minutesAinekset:
2 prk (500g) maitorahkaa
3 kananmunaa
3 dl maitoa
1-2 rkl sokeria
½ tl suolaa
2 dl vehnäjauhoja
Tarjoiluun:
marjoja, hunajaa, jogurttia, rahkaa, kermaa tai pähkinöitä
Valmistus ohjeet:
- Vatkaa kulhossa rahka ja munat. Sekoita joukkoon maito, sokeri ja suola. Lisää lopuksi vehnäjauho. Sekoita kevyesti.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista 225 asteessa uunin keskiosassa ensin 10 min. Alenna lämpö 200 asteeseen ja jatka kypsentämistä n. 15 min tai kunnes kypsä.
- Tarjoile marjojen, jogurtin tai kerman kanssa.
Notes
- Pannukakku säilyy jääkapissa n. 4 – 5 vrk.