Paahdetut tomaatti-hummusleivät

Paahdetut tomaatti-hummusleivät

Tässä hummus herkkuleipäni ohje. On ihan superhyvää. Leipien valmistaminen vaatii hetken vaivan. Kirsikkatomaatit paahdetaan uunissa, maustetaan balsamiviinietikalla, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Herkulliseksi maustuneet tomaatit kasataan paahdetun leivän ja hummuksen päälle.

Paahdetut tomaatti-hummusleivät
Paahdetut tomaatti-hummusleivät

Kurkkaa nämäkin ohjeet:

Grillattu-ricotta-tomaattileipä

Kananmuna-feta-leipakupposet

Grillatut-kreikkalaiset-leivat

Munaleipakupit

Juusto-kasvis-sandwich

Avokado-kananmunatoastit

terveellinen-aamupalaleipa

ruisleipa-kanamunalla-ja-pinaatilla

chilinen-uppomuna-avokadoa-ja-taysjyvaleipaa


Paahdetut tomaatti-hummusleivät

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: PikkusuolaisetDifficulty: Helppo
Servings

5-6

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • 5 palaa vaaleaa tai monivilja leipää

  • Chili hummusta

  • 1 rasia makeita kirsikkatomaatteja

  • 1 rkl oliiviöljyä

  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

  • 2 valkosipulin kynttä

  • ripaus Maldon meirisuolahiutaleita

  • rouhittua mustapippuria

  • Koristeluun lehtipersiljaa

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna uuni 190-200 asteeseen. Laita tomaatit pieneen uunivuokaan. Sekoita pienessä kulhossa sekaisin öljy, balsamiviinietikka ja murskattu valkosipuli . Kaada tomaattien päälle. Sirottele suola ja pippuri. Laita uuniin n. 20 minuutin ajaksi
  • Voitele paahdetut leivät hummuksella. Siirrä tomaatit hummuksen päälle. Lopuksi valuta jäljelle jäänyt neste uunikiposta leipien päälle.

Notes

  • Voit myös paistaa leipäviipaleet öljytilkassa pannulla. Saat rapeammat leivät.

Paahdetut tomaatti-hummusleivät

Voisit pitää näistäkin resepteistä