Tässä hummus herkkuleipäni ohje. On ihan superhyvää. Leipien valmistaminen vaatii hetken vaivan. Kirsikkatomaatit paahdetaan uunissa, maustetaan balsamiviinietikalla, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Herkulliseksi maustuneet tomaatit kasataan paahdetun leivän ja hummuksen päälle.
Kurkkaa nämäkin ohjeet:
Grillattu-ricotta-tomaattileipä
Kananmuna-feta-leipakupposet
Grillatut-kreikkalaiset-leivat
Munaleipakupit
Juusto-kasvis-sandwich
Avokado-kananmunatoastit
terveellinen-aamupalaleipa
ruisleipa-kanamunalla-ja-pinaatilla
chilinen-uppomuna-avokadoa-ja-taysjyvaleipaa
Paahdetut tomaatti-hummusleivät
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: PikkusuolaisetDifficulty: Helppo5-6
servings5
minutes20
minutesAinekset:
5 palaa vaaleaa tai monivilja leipää
Chili hummusta
1 rasia makeita kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 valkosipulin kynttä
ripaus Maldon meirisuolahiutaleita
rouhittua mustapippuria
Koristeluun lehtipersiljaa
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna uuni 190-200 asteeseen. Laita tomaatit pieneen uunivuokaan. Sekoita pienessä kulhossa sekaisin öljy, balsamiviinietikka ja murskattu valkosipuli . Kaada tomaattien päälle. Sirottele suola ja pippuri. Laita uuniin n. 20 minuutin ajaksi
- Voitele paahdetut leivät hummuksella. Siirrä tomaatit hummuksen päälle. Lopuksi valuta jäljelle jäänyt neste uunikiposta leipien päälle.
Notes
- Voit myös paistaa leipäviipaleet öljytilkassa pannulla. Saat rapeammat leivät.