Kasvispihvit niitä pitää saada aina välillä sille ei voi mitään. Ootteko samaa mieltä? Kikherne-kasvispihveihin on lisätty porkkanaa ja kesäkurpitsaa. Kasvispihvit voi syödä esim jugurttinokareen, tsatsikin tai kermaviilikastikkeen kanssa. Lisäksi perunoita, salaattia tai esim halloumjuustoa.
Kokeile myös näitä pihvejä:
Paprika-maissipihvit
Palsternakka-porkkanaletut
Terveellisemmät pinaattiletut
Palsternakka porkkana fritterit
Kikherne kasvispihvit
Kokopellin kasvispihvi
Porkkana-munakaspihvit
Täältä löydät kastikevaihtoehtoja
Kevyempi-tsatsiki/
Maukas-kermaviilikastike/
Kikherne-kasvispihvit
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo4
servings15
minutes10
minutesAinekset:
1 tlk (220g) kikherneitä
1 kesäkurpitsa
1 iso porkkana
2 kananmunaa
1 dl pankojauhoja (korppujauhoja, vehnäjauhoja tai jotain muita jauhoja)
tuoretta basilikaa
1/2 tl valkosipulijauhetta
suolaa
mustapippuria
Valmistus ohjeet:
- Huuhtele ja valuta kikherneet ja muussaa kikherneet haarukalla.
- Raasta porkkana ja kesäkurpitsa ja laita ne talouspyyhkeen päälle. Kierrä talouspyyhettä niin että ylimääräinen neste valuu pois.
- Laita kasvikset kulhoon ja lisää loput aineet sekaan. Sekoita
- Paista pienessä oliiviöljy tilkassa.
- Nauti esim. jugurttinokareen kanssa.