Tein nyt toista kertaa tätä Vappu Pimiän Kukkakaali-kurkkusalaattia. Salaatti on ihanan rapsakkaa, raikkaan makuista ja valmistuu hetkessä. Salaatti sopii lisukkeeksi mille tahansa ruualle. Kaikki rakastaa raakaa kukkakaalia, ainakin minä :)
Jos pidät raaasta kukkakaalista niin kurkkaa myös nämä salaatti ohjeet: Rapea-kukkakaalisalaatti/
Paahdettu-kukkakaali-salaatti/
Kukkakaali-kurkkusalaatti
Course: Salaatit ja lisäkkeetDifficulty: HelppoServings
4-6
servingsPrep time
15
minutesAinekset:
1 pieni kukkakaali
3/4 kurkku
½–1 punainen chili
kourallinen tuoretta korianteria
- Kastike:
3 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl paahdettua seesamiöljyä
suolaa ja mustapippuria rouhittuna
1 pieni valkosipulinkynsi murskattuna
Valmistus ohjeet:
- Leikaa kukkakaali ja kurkku pieneksi. Voit poistaa kurkun keskiosan halutessasi. Silppua chili ja korianteri.
- Sekoita kaikki pilkotut ainekset keskenään.
- Sekoita kastikeainekset sekaisin esim. pienessä bonapurkissa. Voit myös lisätä aineet suoraan salaatin joukkoon. Sekoita, maistele ja lisää tarvittaessa lisää mausteita.
- Anna salaatin maustua vähintään 30 minuuttia.