Tomaattikastikeen joukkoon lisätään maustettuja kanasiivuja, pinaattia ja paljon mausteita. Maukas kastike valmistuu nopesti ja onkin loistava arkipäivien ruoka.
Täältä löydät lisää pasta ohjeita:
Verso pestopasta
Nyhtokaurapasta
Hernepestopasta
Helppo-ja-nopea-vihrea-pasta
Kermainen-parsapasta
Feta-kasvispasta
Kana-pastasalaatti-paahdetuilla-paprikoilla
Tomaatti-kanapasta
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: HelppoServings
6
servingsPrep time
10
minutesCooking time
20
minutesAinekset:
750 g broilerinrintafileitä
1 rkl öljyä
suolaa
2 rkl punaviinietikkaa
2 tl oreganoa
1 tl valkosipulimaustetta
- Pastakastike
öljyä
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
2 tlk paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
2 tl oreganoa
2 tl basilikaa tai reilusti tuoretta basilikaa
2 rkl tomaattipyrettä
mustapippuria
2 tl sokeria
suolaa
60-100 g babypinaattia
(tulista maustetta)
- lisäksi
300-400 g pastaa
päälle: parmesaania
Valmistus ohjeet:
- Kanat
- Leikkaa rintafileet puoliksi. Mausta kulhossa öljyllä, suolla,oreganolla ja viinietikalla.
- Paista pannulla kypsiksi. Jätä sivuun ja leikkaamyöhemmin suikaleiksi.
- Pasta
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pastakastike
- Hienonna sipuli ja valkosipulit. Lisää pannulle öljyä ja sitten lisää sipulit joukkoon. Kuullota sipuleita keskilämmöllä kunnes ne pehmenevät.
- Lisää tomaattikastikeet ja tomaattipyree. Mausta. Jätä hautumaan miedolla lämmollä.
- Kääntele joukkoon pinaatinlehdet ja viipaloidut broilerinsuikaleet. Anna lämmetä.
- Kääntele pastakastike valutetun pastan joukkoon. Nostele annokset lautasille ja viimeistele parmesaanilla ja tuorella basilikalla.
Notes
- Voit myös käyttää yrttimausteseosta tai pelkkää oreganoa tai basilikaaa.