Tällä ja viime viikolla on tehty muutamakin parsaruoka. Tässä niistä yksi. Ohje on alaSonja, eli kevyempää pastaa on tarjolla. Jos kalorit ei sinua kauhistuta, niin valmista pasta rasvaisemmasta kermasta ja juustosta. Tämä pasta valmistuu todella nopeasti ja onnistuu varmasti kaikilta. Niin ja piti vielä sanomani, että hyvää on!
Täältä löydät lisää pastaohjeita:
Spagettivuoka-tomaatti-paprikakastikkeella
Valkosipulinuudeleita
Katkarapu-avokadopasta
Feta-kasvispasta
Tonnikala-tomaattipasta
Terveellisempi-kasvislasagne
Helppo-kasvispasta
Kermainen parsapasta
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounasDifficulty: Helppo3-4
servings10
minutes10
minutesAinekset:
180-200 g pastaa
1 nippu tuoretta parsaa
1 dl pakasteherneitä
1-2 shalottisipulia tai punasipuli
2 dl kermaa 4%
1 kanamuna
1 dl (kevyttä 5%-10%) juustoa
2 valkosipulinkynttä
1 rkl sitruunanmehua
Maldon merisuolahiutaleita
mustapippuria
Päälle: persiljaa
(Parmesaaniraastetta)
Valmistus ohjeet:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
- Kuori parsat ja napsauta kova kanta pois. Pieni parsat . Voit joko keittää parsat 2-3 minuuttia tai paistaa hetken oliiviöljyssä pannulla. Lisää silloin suolaa ja pippuria.
Jos keität: kaada parsat keittämisen jälkeen kulhoon, jossa jääpaloja (parsat säilytää silloin kauniin värinsä) - Pastakastike
- Ruskista pienityt sipulit ja valkosipulimurska oliiviöljyssä pannulla. Paista kunnes sipulit ovat pehmeitä. Kaada kerma joukkoon ja sekoita. Lisää joukkoon kananmuna ja juustoraaste. Sekoita hyvin.
- Kokoa parsapasta
- Lisää sulaneet herneet sekä keitetyt pastat ja parsat kastikkeen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sitruunamehu. Sekoita.
- Annostele pasta-annos lautaselle ja lisää halutessasi päälle parmesaania, rouhaise kierros mustapippuria ja sirottele persiljasilppua. Nauti!