Raejuusto-yrttimunakas on proteiinipitoinen, maukas ja helppo valmistaa. Käytin yrtteinä tuoretta basilikaa ja ruohosipulia. Täytteessä on myös runsasti tuoretta pinaattia. Kun kaipaat vielä ruokaisampaa ateriaa, lisää joukkoon vaikkapa tavallista juustoa, herkkusieniä tai jos olet sekasyöjä niin kinkkusuikaleita.
Täältä löydät lisää herkullisia munakasohjeita:
Herkkusieni-pekoni-uunimunakas
Leipämunakas
kasvismunakas
herkkusienimunakas-pinaatilla-ja-fetalla
munakas-mustapapu-paprika-taytteella
mozzarella-tomaatti-munakas
pienet-herkkusieni-munakkaat
kasvisfritatta
Raejuusto-yrttimunakas
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatServings
2
servingsPrep time
5
minutesCooking time
15
minutesAinekset:
1 pieni pussi babypinaattia
4 isoa kananmunaa
200 g raejuustoa
reilusti tuoretta basilikaa
1 pieni punasipuli
(0,5 dl ruohosipulia)
1 tl öljyä paistamiseen
mustapippuria
suolaa
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna pannu keskikuumaksi. Lisää pannulle ensin hienonnettu babypinatti pehmenemään.
- Vatkaa sillä aikaa kanamunat ja raejuusto sekaisin. Sekoita munamassan joukkoo pienityt punasipulit ja hienonnetut yrtit. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
- Kaada puolet munamassasta pannulle pinaattien päälle. Kun munamassa on hytynyt ja saanut väriä, taita munakas kahtia ja liuta lautaselle.
- Tarjoile munakas paahdetun ruisleivän ja salaatin kanssa.