meksikolainen-tortillapizza

Meksikolainen tortillapizza

Tähän pizzaan käytin vegejauhista ja maustoin sen tacomausteella ja salsakastikkeella. Vegejauhiksen voit korvata tavallisella jauhelihalla. Tortillakuorien välissä on soseutettuja mustapapuja. Päällä juustoraastetta, tomaatteja ja oliiveja.

Meksikolainen tortillapizza
Meksikolainen tortillapizza
Meksikolainen tortillapizza

Kurkkaa nämäkin pizza ohjeet:
Kasvispizza bataattipohjalla
Kasvispohjainen pizza
Terveellisempi kasvispiirakka
Kaurainen juurespizza
Pizza-kukkakaalipohjalla

Meksikolainen tortillapizza

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: PikkusuolaisetDifficulty: Helppo
Servings

2-4

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

10

minutes
Baking time

10

minutes

Ainekset:

  • 270 g vegejauhista tai vastaava määrä jauhelihaa

  • 2 rkl tacomaustetta (pussista)

  • n. 1 dl vettä

  • 1 dl sokeritonta salsakastiketta

  • chilimaustetta

  • ripaus suolaa

  • 1 tlk mustapapuja

  • 1 rkl Worcesterkastiketta

  • pikkutomaatteja

  • mustia oliiveja

  • kevyt juustoraastetta

  • 8 tortillakuorta

  • Päälle: kevätsipulia

Valmistus ohjeet:

  • Paista jauhis pannulla kunnes se on saanut kunnolla väriä. Hämmennä sekaan tacomauste ja sekoita sekaan vesi. Lisää chilimaustetta. Kiehauta miedolla lämmöllä kunnes neste on haihtunut. Sekoita joukkoon salsakastike. Maista tarvitseeko lisätä suolaa. Ota pois levyltä.
  • Valuta mustapavuista liemi pois. Sauvasekotinta tai haarukkaa käyttäen soseuta pavut. Lisää papujen joukkoon Worcesterkastiketta.
  • Leikkaa tomaatit ja oliivit. Raasta juusto.
  • Levitä neljän tortillakuoren päälle mustapapuseos. Laita papuseoksen päälle toinen tortillakuori. Lusikoi jauhis tortillakuoren päälle. Ripottele juustoraaste ja levitä tomaatit ja oliivit.
  • Paista tortillapizzoja 225 asteisessa uunissa n. 10-12 minuuttia.
  • Ripottele pizzojen päälle kesätsipuli silppua. Nauti!
Meksikolainen tortillapizza
Meksikolainen tortillapizza
Meksikolainen tortillapizza

Voisit pitää näistäkin resepteistä