Helppotekoinen pastavuoka valmistuu nopeasti ja on loistavaa arkiruokaa. Maistuu varmasti koko perheelle.
Lisää pastaruokia löydät täältä:
Punajuuripasta
Tomaatti-kanapasta
Kana-pastasalaatti-paahdetuilla-paprikoilla
Versopestopasta
Nyhtokaurapasta
10-min-hernepestopasta
Spagettivuoka-tomaatti-paprikakastikkeella
Kermainen-parsapasta
Valkosipulinuudeleita
Katkarapu-avokadopasta
Feta-kasvispasta
Tonnikala-tomaattipasta
Terveellisempi-kasvislasagne
Helppo-kasvispasta
Tonnikalapastavuoka
Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: HelppoServings
4
servingsPrep time
20
minutesCooking time
20
minutesAinekset:
200 g pastaa
öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
(10 cm pätkä purjoa)
1 rkl tomaattipyreetä
1 tlk tomaattimurskaa
suolaa
1-2 tl sokeria
2 tl oreganoa
mustapippuria
2 tlk tonnikalaa vedessä
1 dl maitoa
1 kpl mozzarellapallo (125 g )
tuoretta persiljaa
Valmistus ohjeet:
- Kuumenna uuni 200ºC:een
- Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Kuumenna öljyä isolla pannulla. Lisää silputtu sipuli, valkosipuli ja purjo. Kuulota muutama minuutti.
- Lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Mausta. Hauduta hetken aikaa. Lisää joukkoon tonnikala ja maito ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku. Lisää pasta kastikkeeseen ja sekoita joukkoon.
- Kaada seos uuninkestävään vuokaan. Asettele viipaloitu mozzarella. Paista uunissa 20-25 minuuttia.
Notes
- Jos haluat keventää voit jättää mozzarella pois ja sekoittaa raejuustoa sekaan.