Tonnikalapastavuoka

Tonnikalapastavuoka

Helppotekoinen pastavuoka valmistuu nopeasti ja on loistavaa arkiruokaa. Maistuu varmasti koko perheelle.

Tonnikalapastavuoka

Lisää pastaruokia löydät täältä:

Punajuuripasta
Tomaatti-kanapasta
Kana-pastasalaatti-paahdetuilla-paprikoilla
Versopestopasta
Nyhtokaurapasta
10-min-hernepestopasta
Spagettivuoka-tomaatti-paprikakastikkeella
Kermainen-parsapasta
Valkosipulinuudeleita
Katkarapu-avokadopasta
Feta-kasvispasta
Tonnikala-tomaattipasta
Terveellisempi-kasvislasagne
Helppo-kasvispasta

Tonnikalapastavuoka

Recipe by Avokadoa&SitruunaaCourse: LounaatDifficulty: Helppo
Servings

4

servings
Prep time

20

minutes
Cooking time

20

minutes

Ainekset:

  • 200 g pastaa

  • öljyä

  • 1 sipuli

  • 2 valkosipulinkynttä

  • (10 cm pätkä purjoa)

  • 1 rkl tomaattipyreetä

  • 1 tlk tomaattimurskaa

  • suolaa

  • 1-2 tl sokeria

  • 2 tl oreganoa

  • mustapippuria

  • 2 tlk tonnikalaa vedessä

  • 1 dl maitoa

  • 1 kpl mozzarellapallo (125 g )

  • tuoretta persiljaa

Valmistus ohjeet:

  • Kuumenna uuni 200ºC:een
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.
  • Kuumenna öljyä isolla pannulla. Lisää silputtu sipuli, valkosipuli ja purjo. Kuulota muutama minuutti.
  • Lisää tomaattimurska ja tomaattipyree. Mausta. Hauduta hetken aikaa. Lisää joukkoon tonnikala ja maito ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku. Lisää pasta kastikkeeseen ja sekoita joukkoon.
  • Kaada seos uuninkestävään vuokaan. Asettele viipaloitu mozzarella. Paista uunissa 20-25 minuuttia.

Notes

  • Jos haluat keventää voit jättää mozzarella pois ja sekoittaa raejuustoa sekaan.
Tonnikalapastavuoka
Tonnikalapastavuoka

Voisit pitää näistäkin resepteistä

Paahtokasvis wrapit

Paahtokasvis wrapit

Paahtokasvis wrapit, nam, ihanaa, suorastaan taivaallisen hyvää. Täysjyvätortillan sisällä, kerros itsetehtyä hummusta, paahdettuja kasviksia,…

Katso ohje

Löydät mut myös somesta – seuraa mukana!